Oppilaskunnan puheenjohtajan vaiettu salaisuus – Momoiro Closet (K18)

Kagamihara Alice on varakkaan perheen lapsi ja koulunsa oppilaskunnan puheenjohtaja. Tämän lisäksi hän on erään lasten taikatyttö-animen suuri fani ja tämän faktan tietää vain hän, kunnes törmää eräänä kauniina aamuna oheistuoteostoksillaan Akihabarassa Hashima Reijiin, otaku-poikaan samasta koulusta. Tämän kautta Alice löytää itsensä syventymästä salaisen harrastuksensa syövereihin ja vähän muuhunkin. Näissä jutuissa auttaa uuden otaku-ystävän muut perheenjäsenet: Reijin äiti, entinen cosplay-harrastaja Nayuta, isosiskomainen täti Ena ja chuuni pikkusisko Ichika, joka myöskin pitää samasta anime-sarjasta kuin Alice.

Momoiro Closet (suom. Vaaleanpunainen kaappi) on eroge, eikä pelkää piilotella sitä. Tavanomaisen visuaalisen novellin tapaan tämä tarjoaa reittejä, mutta tässä usean hahmoreitin sijaan keskitytään lähinnä ohjastettavan Reijin ja kaappiotakutyttömme Alicen suhteeseen kahdella erilaisella tavalla: Söpösti tai eroottisesti. Söpö reitti tarjoaa meille kahden nuoren romanttisen kertomuksen ensirakkaudesta ja sen kukoistuksesta, kun taas eroottinen reitti tarjoaa meille enemmän tutustumista erilaisiin fetisseihin erilaisten seksuaalisten kokeiluiden kautta. Esimerkiksi käyttämällä useita erilaisia seksileluja eri tilanteissa joita Ena-täti Alicelle antaa parantaakseen Alicen ja Reijin suhdetta.

On totta, että Momoiro Closet on visuaaliseksi novelliksi lyhyt (n. 7-8h per route), eikä valinnanvaraa ole paljoa, mutta mielestäni nämä asiat eivät ole tämän heikkouksia, sillä tämä antaa enemmän mahdollisuuksia syventyä päähenkilöiden suhteeseen molemmilla tavoilla. Oli kyseessä sitten rakkaustarina tai erinäisten eroottisten asioiden kokeilu.

Momoiro Closetin löytää Steam-kaupasta hintaan 27,99€ ja se on hinta-laatu-suhteen huomioon ottaen laadukas. Vaikka kaupasta löytääkin pelin all-ages -version, joka riisuu pelistä kaiken eroottisen sisällön, voi pelin virallisilta nettisivuilta kuitenkin ladata ilmaisen patchin, jolla sen sisällön saa mukaan. Ostakaa ja ottakaa selvää, itse ainakin suosittelen kokeilemaan.

Jefre Akemire

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s