“Maailmanpelastaja piinapenkissä” – Kuinka Maailma Pelastetaan 2. pokkari ja loppuarvio

Tarinaa en tästä mangasta viitsi alkaa kertaamaan, joten jos haluat tietää miten tarina saa alkunsa, lue ensimmäinen artikkeli tästä mangasta.

Mangan toinen puolikas alkaa tilanteesta, jossa Sadame Tsukiyodan salaiset paheet ovat lähellä paljastua, kun hän piiloutuu pelaamaan deittailumobiilipeliä opettajienhuoneen viereisessä vessassa jotta ymmärtäisi naisia paremmin. Eihän herrasmiehen ulkoasuun kuulu säälittävyys, eihän? Sankarimme on sen verran ovela että käyttää mobiilipeliä hyväkseen, jotta saa häntä kuumottelevat kannoiltaan.

Myös maailmanpelastajalla on paheita…
…ja traumoja

 

Muu osa tarinasta on sitten enemmän ja vähemmän maailmanpelastajan roolin piilottelua muilta kunnes Sadame törmää toiseen saman kohtalon saaneeseen epäonnekkaaseen sankariin, Takayuki Sakuraihin, joka paljastaa asioita tästä työstä Gennaita enemmän.

Takayukin tavatessani alkoi cosplaysuontani kutkuttaa…

Tämän myötä Sadame ja Takayuki alkavat tehdä yhteistyötä hetken aikaa kun tehtäviä alkaa tulla useampi samalla kertaa. Siinä missä Takayukin tehtävät ovat huomattavasti kevyempiä (mm. naisen vieminen treffeille ja siitä etenevä meininki), on Sadamen tehtävät taas raskaampia, jotka asettavat sankarimme häpeän rajamaille.

Tätä tilannetta ei helpota myöskään se, että Maata uhkaa lämpöaalto, jonka aiheuttajana on yksi näistä meteoriiteista joka saa Sadamen muistelemaan menneitä, kyseenalaistamaan omaa rooliaan maailman pelastajana, sekä tekemään hyvinkin lopullisia päätöksiä, jossa on pelissä hänen kunniansa koulunsa mallioppilaana.

“Kuinka maailma pelastetaan?” oli juurikin sitä mitä osasi odottaa. Hahmoista sai mangan lyhyydestä huolimatta hyvin kiinni ja se loppui myös odotetunlaisesti. Ainoa, mitä jäin kaipaamaan tästä mangasta oli tarinan lopun jälkeinen aika: Mitä Sadamelle ja muille maailmanpelastajille kuuluu? Loppuiko nämä hämärät tehtävät siihen, mikä tarinamme lopussa oli huipennuksena vai jatkuivatko ne lopun jälkeenkin?

Suosittelenko ostamista? Kyllä, jos sinua kiinnostaa komediamanga ripauksella pervoilua. Tällaista voisin lukea tulevaisuudessakin suomeksi. Katsotaan jos tämä saa hyvät myyntiluvut Suomessa.

Jefre Akemire

Jefre Akemire kiittää ja kuittaa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s