Pieniä ajatuksia ”Kuinka maailma pelastetaan” -mangan 1. osasta

Kuinka maailma pelastetaan kertoo Sadame Tsukiyodasta, lukion ensimmäistä käyvästä nuoresta, joka eräänä päivänä lankeaa vanhimpaan japanilaiseen oppikirjapilaan, “peräruiskeeseen” kiitos erään Gennai Setouchi -nimisen vanhuksen ja sitä seuranneen tapahtumasarjan myötä, hänestä tulee maailmaa mystisiltä meteoreilta pelastava nuori joka suorittaa kyseenalaisia tehtäviä, joissa maailman kohtalon lisäksi hänen oma maineensa kaikille viileänä luokan edustusoppilaana on vaakalaudalla.

En ollut ennen kuullutkaan tästä mangasta ja kun kuulin että tämä julkaistaan, olin aidosti kiinnostunut. Ecchimangaa harvemmin Suomessa julkaistaan ja tämä voi hyvinkin olla alkusoittoa tämänkin genren ja muiden hieman aikuisemmalle yleisölle suunnattujen mangojen saapumiselle tänne. Vinkvink, Tohyo Game tai Battle Royale olis kiva.

Minusta Kuinka maailma pelastetaan -sarjan ensimmäinen osa oli varsin mukava setti, sillä tämän luki yhdeltä istumalta eikä se tuntunut missään vaiheessa tylsältä. Varsin mielenkiintoista oli se, että päähahmo muistuttaa minua Death Noten päähahmo Light Yagamista niin asenteeltaan kuin ulkonäöltään. Ainoa ero on vain hiusten väri ja se että Sadame on kuitenkin edes vähän samaistuttavampi toisin kuin Light.

Kuinka Maailma Pelastetaan on varsin mukava lyhärimanga, jonka kakkososaa jään mielenkiinnolla odottamaan. Kenties kakkososa pistää vielä paremmaksi.

Kiitoksia Antti Valkamalle arviokappaleesta.

Jefre Akemire

Yksi kommentti artikkeliin ”Pieniä ajatuksia ”Kuinka maailma pelastetaan” -mangan 1. osasta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s