SRO:n vuoden 2014 paras anime: Space dandy – Intergalaktisista tissibaareista kuoleman planeetalle

Space Dandy on ainutlaatuinen teos, joka vie katsojansa sekavalle matkalle läpi universumin housuttoman kissan, pölynimuri robotin ja Space Dandyn kanssa. Ja jokainen jakso on erillainen kokemus, toinen voi olla nopea tempoinen toiminta pläjäys sitten taas toinen voi olla sydäntä riipivä romanssi.

IT'S SO  GOOD!
IT’S SO GOOD!

Space Dandy charmi on siinä, että tiesi jokaisen jakson olevan loistava, mutta silti ei ikinä tiennyt mitä odottaa ja sarja saattoi ottaa aivan erillaisen tunnelman jokaiseen jaksoon. Sarja ei myöskään tunne mitään rajoja se saattaa käyttää aivan älyttömiltä ja typeriltä vaikuttavia ideoita ja tehdä niistä nerokkaita.

Space Dandyn visuaalinen anti ja animaatio on todella hienoa ja mielikuvituksellista.
Space Dandyn visuaalinen anti ja animaatio on todella hienoa ja mielikuvituksellista.

Space Dandy on episodinen sarja eli siinä jokainen jakso on oma tarinansa ja jokainen niistä on loistava! Siniristiotakut suosittelee kaikille ehdottamasti Space Dandyn katsomista sillä se on kokemus vertaansa vailla.

space-dandy-character
Reiskan sanat Space Dandyn opening biisistä sopivat koko sarjaan eli ”Se on kuin Express Bus eli siististi cool”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s