Siniristiotakut – Vuoden 2014 parhaat animet genreittäin

Kuten joka vuosi jokaisessa genressä on sarja, joka nousee aina ylitse muiden. Tässä luukussa, käydään meidän mielestämme jokaisesta genren paras sarja.

SROGenre Anime of the yearit

Scifi: Knights of Sidonia

Knights of Sidonia on loistava scifinä sen takia että sen tarinan asetelma on todella tyypillinen, mutta se onnistuu kuitenki käyttämään perinteisiä tarina elementtejä todella hyvin ja se tekee siitä hyvän scifin.

Toiminta: Kill La Kill

Kill la Kill on Tengen Toppa Gurren Lagannin henkinen jatko-osa ja samalta tekijä tiimiltä. Sarja ei pääse ihan samalle ylivedetyn eeppisyyden tasolle kuin Gurren Lagann, mutta kuitenki onnistuu olemaan loistavan viihdyttävää toimintaa.

Fantasia: Chaika The Coffin Princess (Hitsugi no Chaika)

Chaika on todella perinteinen Fantasia sarja, mutta se onnistuu silti olemaan hassuilla hahmoillaan ja söpöllä päätytöllää todella viihdyttävä

Romanssi: Soredemo Sekai wa Utsukushii

Soredemo  on aivan loistava esimerkki hienosti tehdystä ja puhtaasta romanssista. Sarja parasta on se kuinka se onnistuu näyttämään uskottavasti hahmojen tunteet.

Komedia: Tonari no Seki-kun

Koulupäivät, erittäin tavallisia ainakin meilläpäin… mutta ei Seki-kunin kanssa! Tämä lyhärisarja on onnistunut siinä, että näytetään, kuinka voi koulupäivästä saada mielikuvituksellaan ilon irti.  Siksi tämä on meidän mielestämme vuoden komedia-anime.

Slice-of-Life: Bokura Wa Minna Kawaisou

”Olemme kaikki säälittäviä” – Näin sanoo myös sarjan nimikin, Bokura Wa Minna Kawaisou. Tämä lämminhenkinen Slice-of-Life onnistuu monella tapaa lämmittämään myös kylmissään väriseviä SRO:n  jäseniä jopa niin paljon, että kipusi vuoden Slice-of-Life-genren animeksi.

Mitkä ovat sinun Genre-AOTY:si? Kommentoi meille siitä Facebookissa tai Twitterissä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s