Reiskan ja Tsuokarin Halloween-teemainen animesuosituslista

Halloweenin kunniaksi Reiska ja Tsuokari päättivät kirjoittaa lyhyen suosittelulistan animeista, jotka heidän mielestään sopivat halloweenin tunnelmaan. Toivottavasti löydätte listasta itsellenne jotain sopivaa katsottavaa ja vietätte kauhistuttavan halloweenin.

Tasogare Otome x Amnesia

Tasogare Otome x Amnesia on mysteeri romanssi anime, jossa on kauhun vivahteita. Sarja on pääosin romanssi. Sarja sopii Halloweeniin tunnelmansa takia ja on muutenki loistava romanssi ja siinä on koskettava tarina.
-Tsuokari

Seikimatsu Occult Gakuin(Occult Academy)
Occulta academy on loistava sarja Halloweeniin kaikille kulttifriikeille ja mysteerien ystäville ja jos Ojou-sama hahmot on mieleen niin Maya on sinun makuusi! Tunnelma ja äänimaailma sopii myös Halloweeniin.
-Tsuokari

Mononoke
Mononoke on sarjana on todella ainutlaatuinen ja pelkästään artstyle tekee sarjasta katsomisen arvoisen, mutta sarja itsessään kertoo 5 tarinakaarta ja käsittelee siinä 5 tunnettua mononokea (Zashiki-warashi, Umibozu, Noppera-bo, Nue ja Bakeneko).
Kaikki tarinat ovat loistavia ja osa onnistui tuomaan itselle hyvällä äänimaailmalla ja toteuksella kunnon kauhun tunnetta. Mononoke on ehdottomasti loistava sarja Halloweeniksi ja muutenki katsottavaksi!
-Tsuokari

Soul Eater
Soul Eater on mielestäni ehkä yksi parhaista shounen sarjoista ja varmasti puree jokaiseen shounen sarjojen massakuluttajaan. Miksi Soul Eater sopii Halloweeniin? No sen asetelma sisältää demoneja, noitia ja sen päähenkilöt ovat Kuolemankaupungissa koulussa ja yrittävät tehdä asetta kuoleman jumalalle.
-Tsuokari


Little Witch Academia

Kickstarterilla rahoitettu Studio Triggerin Little Witch Academia kertoo nuoresta tytöstä, joka päättää taikaesityksen inspiroimana lähteä opiskelemaan taikuutta. Se on lyhytanime, jossa on hieman Disneyä ja hieman Harry Potteria. Hahmot ovat sympaattisia, huumori on toimivaa ja juonen rytmitys on todella hyvää. Animaatio ja soundtrack tekivät itseeni vaikutuksen enkä voi kuin kehua kumpaakin.
Little Witch Academia on myös listan ainut anime, joka sopii aivan kaikille: nuorille kuin vanhoillekin animeharrastajille sekä sellaisille, jotka eivät välttämättä välitä animesta. Harmi vain, että se on vain yhden animejakson pituinen lyhytelokuva. Jatkoa on toisaalta tulossa jossain vaiheessa.
-Reiska

High School of the Dead
Kukapa ei rakastaisi zombeja. High School of the Dead kertoo nuorista alkavan zombiapokalypsin keskellä, kuten nimestäkin varmaan voi jo päätellä. HOTD toi minulle mieleen 28-zombielokuvasarjan ja siksi pidin siitä kovasti. Zombien tappaminen on todella siistiä – etenkin, kun animaatio on loistavaa. Siitä kiitos Madhouselle ja ohjaaja Tetsurou Arakille. Toisaalta, jos et siedä lainkaan fanservicea tai harem-elementtejä, niin et tule pitämään tästä, koska kumpaakin riittää jonkin verran. Itse en vain jaksa välittää kummastakaan tässä animessa. Harmillista on se, että manga on määrittämättömällä tauolla, joten animen tulevaisuus jatkon suhteen on epävarma.
-Reiska

Hellsing Ultimate
En normaalisti ole kovinkaan kiinnostunut vampyyreista, mutta Hellsing on yksi niitä poikkeuksia. Hellsing Ultimate on täysin uskollinen alkuperäiselle mangalle ja sisältää kirkkokuntien välistä politiikkaa, sotaa, vampyyreja ja paljon gorea. Tämä on se anime, jota yleensä suosittelen goresta pitäville. Toiminta on hyvännäköistä ja tämänkin animen animaatiosta vastaa Madhouse. Katso, jos pidät vampyyreista ja verisestä toiminnasta.
-Reiska

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s