Koi Kaze: Rakkautta vai Sairasta perversiota ?

Koi Kaze

Koikaze

  • Valmistumisvuosi: 2004
  • Jaksot: 13
  • Studio: Rondo Robe
  • Lajityyppi: Draama, Romanssi, Psykologinen, Seinen
  • Ohjaus: Takahiro Omori
  • Ääninäyttely: Nakamura Yuki, Miyake Kenta, Yuzuki Ryoka ja Akesaka Satomi

Koi kaze kertoo Saeki Koshirosta 27 vuotiaasta miehestä, joka on toissä järjestettyjä avioliittoja ja parin etsintä tilaisuuksia järjestävässä yrityksessä. Koshirolla on häntä 12 vuotta nuorempi pikkusisko nimeltä Kohinata Nanoka, joka on vanhempien eron takia asunnut pienestä lapsesta asti Koshirosta ja isästään erossa. Nanoka muuttaa takaisin Koshiron ja isänsä luo 12 vuoden jälkeen, koska se on lähempänä hänen uutta kouluaan. Koshiro ei aluksi tunnista Nanoka, kun hän tapaa tämän ja päättyy viettämään aikaa tämän kanssa, jonka seurauksena Koshiro avautuu Nanokalle juuri päättyneestä suhteestaan ja myös vähän ihastuu tähän.

Vasemmalla Koshiro ja oikealla Nanoka
Vasemmalla Koshiro ja oikealla Nanoka

Koi kaze on samaan aikaan loistava romanssi ja todella inhorealistinen kuvaus insestisuhteesta. Sarja on ehkä yksi ainoita sisarrakkaus sarjoja joiden päähahmon mielentilaa siskoonsa ihastuessa kuvataan todella realistisesti ja inhimillisesti. Koshiro kampailee sarjan aikana paljon itsensä kanssa siitä, kuinka väärin on rakastua omaan sisareensa ja yrittää tilanteen vanhempana osapuolena toimia oikein omista vahvoista tunteistaan huolimatta.

Tarina onnistui alkuun luomaan itselle vahvoja sympatian tunteita Koshiroa ja Nanokaa kohtaan, koska molemmatkin hahmot ovat tosi inhimillisiä ja helposti tykättäviä. Sarjan loppupuolella oma moraali alkoi tulla vastaan ja pääni sisällä oli hirveä ristiriita, koska hahmot selkeästi rakastivat toisiaan.

Sarjan ei ole visuaalisesti mikään timantti, mutta se onnistuu äänimaailmallaan ja toteutuksellaan luomaan juuri sopivaa tunnelmaa. Sarjan soundtrack on todella mukava ja sopii sarjaan kuin nenä päähän. Erikoismaininnan voisin kuitenki antaa kauniisti animoiduille naishahmojen hiuksille.

Tykkäsin Koi kaze:sta todella paljon, koska se on ainuita sarjoja, joka käsittelee insestiä realisesti tabuna eikä romantisoi sitä. Koi kaze tosin on todella ahdistava sarja realistisuutensa takia ja saatta olla tosi monelle liikaa. Koi kazen suosittelu on todella hankalaa sillä sarja on todella rankka ja en tavallaan suoraan haluaisi suositella sitä kenellekään, mutta kyseessä on kuitenkin ainutlaatuinen ja loistava teos, joka varmasti koskettaa katsojaa jollain tavalla. Suosittelen antamaan Koi kaze:lle mahdollisuuden, jos et näe insestisuhteita liian ahdistavana ja jos taas inhottaa ajatuskin tosissaan tehdystä insesti sarjasta niin suosittelen, että jätät katsomatta.

Loppuun kyseinen pari söpösti :3.
Loppuun kyseinen pari söpösti :3.

Suosituksina, jos jo olet katsonut Koi kazen ja haluat katsoa jotain vastaavaa, koska ahdistusmittari on liian alhaalla niin suosittelen suuntaamaan Yosuga no Soran pariin, jonka viimenen arkki on lähes yhtä ahdistava insestiromanssi kuin Koi kaze. Jos haluat jotain kevyempää, mutta sellaista missä ei romantisoida hirveästi insestiä, niin suosittelen suuntaamaan Oreimon eli Ore no Imouto wa Konnani Kawaii Wake ga Nai pariin.

ps. En vastaa ahdistumisesti sarjan katsomisen takia tai siitä johtuvasta Imouto fantasian menetyksestä 😀

Lähteet: http://myanimelist.net/anime/634/Koi_Kaze/

Kirjoittanut Tsuokari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s